Watt The Firms

Residents

Revive

Opgericht in 2009, ondertussen bijna 10 jaar actief. Projectontwikkelaar Revive is gegroeid tot een onderneming met 35 werknemers en internationale kantoren gevestigd in Polen en Portugal met hoofdactiviteiten voornamelijk in Vlaanderen en Brussel. Revive koopt voornamelijk oude fabrieken aan die gerecupereerd/omgevormd worden tot duurzame wijken met wat integratie van kunst. Zo heeft Revive Watt The Firms en Watt The Factory getransformeerd in de unieke, duurzame bedrijven die zij nu zijn. Revive is veel meer dan een projectontwikkelaar, Revive is B Corp. Zij trachten de wereld van immobiliën te innoveren in de manier waarop zij ontwikkelen, wat ze doen en welke (bouw)technieken gebruikt worden. Revive hecht daarom veel belang aan duurzaamheid en dit wordt geuit door de stopzetting van het gebruik van fossiele brandstoffen en wijken te ontwikkelen die klimaatneutraal zijn. Op deze manier tracht Revive haar bijdrage te leveren aan een stuk sociale en ecologische meerwaarde.
Ga naar de site

Yesplan

Yesplan is een software platform dat ontstaan is van uit de Vooruit te Gent. Het concept werd uitgewerkt om de backoffice van het cultuurcentrum de Vooruit te automatiseren. Enkele jaren verder is Yesplan geëvolueerd tot software actief in 250 theaters en poppodia, voornamelijk in België en Nederland. Ook internationaal is Yesplan actief in 9 Europese landen. Yesplan zorgt niet alleen voor de levering van de software maar ook voor de implementatie ervan.
Ga naar de site

Fully

Creëren van een inspirerende kantooromgevingen aan de hand van meubilair dat werknemers toelaat om flexibel te werk te gaan is het hoofddoel van Fully. Het Fully hoofdkantoor met een 100-tal werknemers is gevestigd in Portland, US. Hier ligt de focus op de Amerikaanse markt, marketing en design van het meubilair. De tak van Fully dat gevestigd is in Watt The Firms houdt zich grotendeels bezig met de Europese markt. Het kantoor wordt hier uiterlijk ingekleed met zelfontworpen meubilair als reflectie van Fully’s missie en visie.
Ga naar de site

Smart

Smart is een non-profitorganisatie die de professionele loopbaan van creatieve en culturele werkers wil vereenvoudigen en ondersteunen. Ons belangrijkste doel is om freelancers te helpen hun eigen activiteit te ontwikkelen via een beveiligd systeem en een online platform. We werken als een coöperatie, eigendom van en beheerd door onze leden/partners. Onze Gentse adviesverleners Nele, Barbara, Sarah, Annelies en Kim zetten zich dagelijks in om jouw freelance dromen waar te maken!

Ga naar de site

Hipra

Sinds de oprichting in de jaren 60’ is HIPRA gericht op dierengezondheid, dit is alsook hun enige bedrijfsactiviteit. HIPRA is een internationaal bedrijf met roots in Spanje en een wereldwijd distributienetwerk. Zo bereikt HIPRA klanten in meer dan 100 landen. Innovatie is het sleutelwoord. Met verstand en passie voor het vak ontwikkelt HIPRA vaccins die zich onderscheiden. HIPRA is een zelfstandig bedrijf dat zelf onderzoek, ontwikkeling, productie, marketing en opvolging of klantenservices verzorgt. De vestiging in Watt The Firms is voornamelijk verantwoordelijk voor de Orderintake, Finance en HR.
Ga naar de site

TakeAir

TakeAir is een Gents biotech en proptechbedrijf. Via de service Biospheric Ventilation helpt ze gebouwen en brands om hun omzet te verbeteren.

Biospheric Ventilation is een 360°- oplossing die technologie om de binnenlucht te verrijken combineert met sensortechnologie en een effectieve communicatie. Door deze drie factoren samen te laten spelen maakt TakeAir van het binnenklimaat een troef voor bv. gebouw- of HR-managers. 

TakeAir is actief in Europa en Noord-Amerika.

Ga naar de site

SportaMundi

SportaMundi is een sociale onderneming ten dienste van de non-profit sport sector. We verankeren digitale oplossingen en innovaties binnen het ecosysteem 'Sport, Onderwijs en Onderzoek'.

Samenwerken, delen en innoveren staat bij SportaMundi centraal. Door duurzame oplossingen samen te ontwikkelen en te delen met non-profit organisaties binnen het ecosysteem Sport - Onderwijs - Onderzoek, kunnen we sprongen maken om de digitale kloof te dichten.  We combineren daarbij wetenschappelijke inzichten, innovaties en digitale technologie.

Onze digitale platformen worden ingezet om meer kinderen, jongeren en volwassenen aanzetten tot bewegen en sporten. Want sport en bewegen is een fundament voor een gezonde levensstijl. Meer en beter bewegen op jonge leeftijd draagt bij tot de fysieke, mentale en sociale gezondheid.  

Meer info op www.sportamundi.com


Ga naar de site

Funkey

Funkey is een team van gepassioneerde mensen dat klanten graag begeleidt naar hun ideale teamevent. 
Sinds 2017 begeleiden we zowel B2B- als B2C-organisaties bij het organiseren van originele en full-service teambuilding producties. 
Op ons platform bieden we een breed scala van meer dan 400 diverse teambuildingactiviteiten aan, verzorgd door meer dan 150 teambuildingpartners. 
Wij regelen alles tot en met de boeking van het teamevent.

Ga naar de site

Ontdek onze laatste beschikbare kantoren!